16 juni - Omweg, assendelft

Babbels Live Kids 2024

Op zondag 16 juni wij voor de tweede keer Babbels Live Kids Festival met leuke optredens van Joy, Unity, Infinity en de Alle kleuren; K3 Tribute Band - Alle Kleuren. En De Mannen Van Oranje: spelen alle grote hits van Antoon, Flemming, Suzan en Freek, Snelle en Antoon

Naast deze supertoffe artiesten is er nog veel meer te doen. Springkussen, draaimolen, knutselen, glittertattoo's, schminken, meet & greets en panna voetbal.

Babbels Live kids
Festival

Op zondag 16 juni 2024 organiseren wij voor de tweede keer Babbels Live Kids Festival aan de Omweg te Assendelft.

Het festival biedt een geweldige kans voor kinderen om deel te nemen aan verschillende activiteiten, waaronder muziek, dans, theater en kunst. Er zullen ook veel leuke spelletjes en verrassingen zijn. Alle kinderen moeten onder begeleiding van een volwassene naar het festival komen.

We hopen dat uw kinderen er net zo enthousiast over zijn als wij! We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten op 16 juni!

Foto's en
video's

Check this out! Het aller-aller-aller gezelligste festival van Noord Holland

Foto's en
video's

Check this out! Het aller-aller-aller gezelligste festival van Noord Holland

Veelgestelde
vragen

Alles wat je wilt weten over Babbels Live Kids Festival. Staat je vraag er niet tussen?
Stuur ons je vraag via de mail. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren op je berichtje.

Algemeen festival informatie

Na bijna 25 jaar het kleinschalige festival Parkpop georganiseerd te hebben met plaatselijk aanstormend talent droomden we ervan om de band De Dijk naar Krommenie te halen maar het Agathepark was daarvoor te klein. Samen met Pieter Hildering van het bedrijf Hiltex is het idee geboren om een groter festival neer te zetten genaamd Babbels Live.

In 2014 vond de eerste editie plaats op het Provily Sportpark in Krommenie met o.a. De Dijk, Edwin Eversband en Niels Geusebroek. We hadden de smaak te pakken en in 2015 hadden we onder meer The Golden Earring, Jett Rebel en Roberto Jacketti & the Scooters. Babbels Live werd inmiddels een begrip in de Zaanstreek en het jaar erop hadden we niemand minder dan Kensington, Tino Martin, Het Goede Doel en Peter Beense op het programma staan! Wat een feest!

Lees meer over een stukje geschiedenis van Babbels Live, klik hier

Zondag 16 juni 2024

Babbels Live Festival vanaf 12 jaar:
Vrijdag 14 juni  2024 – VRIJMIBO Edition
Zaterdag 15 juni 2024 – PARTY EDITION

Locatie van het festival is aan de Omweg in Assendelft.

Iedereen is welkom! Onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.