Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over Babbels Live Kids Festival. Staat je vraag er niet tussen?
Stuur ons je vraag via de mail. We proberen binnen 3 werkdagen te reageren op je berichtje.

Algemeen festival informatie

Na bijna 25 jaar het kleinschalige festival Parkpop georganiseerd te hebben met plaatselijk aanstormend talent droomden we ervan om de band De Dijk naar Krommenie te halen maar het Agathepark was daarvoor te klein. Samen met Pieter Hildering van het bedrijf Hiltex is het idee geboren om een groter festival neer te zetten genaamd Babbels Live.

In 2014 vond de eerste editie plaats op het Provily Sportpark in Krommenie met o.a. De Dijk, Edwin Eversband en Niels Geusebroek. We hadden de smaak te pakken en in 2015 hadden we onder meer The Golden Earring, Jett Rebel en Roberto Jacketti & the Scooters. Babbels Live werd inmiddels een begrip in de Zaanstreek en het jaar erop hadden we niemand minder dan Kensington, Tino Martin, Het Goede Doel en Peter Beense op het programma staan! Wat een feest!

Zondag 16 juni 2024

Babbels Live Festival vanaf 12 jaar:
Vrijdag 14 juni  2024 – VRIJMIBO Edition
Zaterdag 15 juni 2024 – PARTY EDITION

Locatie van het festival is aan de Omweg in Assendelft.

Iedereen is welkom! Onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

Ticketprijzen 2024
Entree 0-2 jaar GRATIS (Let op: wel een ticket bestellen in de shop!)
Entree 2-16 jaar € 17,50 
Entree 16+ en volwassenen € 5,-

Let op: Alle kinderen moeten onder begeleiding van een volwassene naar het festival komen.

Het festivalterrein opent om 13.00 uur

Start programma: 13.45 uur
Einde programma: 19.00 uur

CM verzorgt alle ticket support. Kom je er niet uit? Neem dan rechtstreeks contact met hen op:

CM Ticket Support

Mail CM.com

WhatsApp met CM.com

Reisinfo

Het festivalterrein ligt op ongeveer een klein half uurtje loopafstand van het station. Vanaf het station rijden er bussen die vlakbij het festivalterrein stopt.

TREIN: Uitstappen op station Krommenie-Assendelft. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live. Kijk van tevoren even op de website van de NS voor de actuele dienstregeling

BUS:   Buurtbus 456 vanaf Station Krommenie-Assendelft en uitstappen bij halte Ambachtslaan. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Volg de borden Babbels Live en kies de linker ingang “Babbels Live bezoekers”.

AUTO: We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Wil je toch met de auto komen dan adviseren we de auto te parkeren bij station Krommenie/Assendelft op de P&R. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live en parkeer alleen op de daarvoor aangewezen P&R  je auto. Het is niet toegestaan om te parkeren in de woonwijk! Hierop wordt toegezien door onze verkeersregelaars.

FIETS/BROMMER: Om de overlast voor de buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken vragen we je om gebruik te maken van de gratis fietsenstalling op het festivalterrein. Volg de borden Babbels Live. Kies de linker ingang “Babbels Live Bezoekers”. Fietsen en/of brommers die niet op de daarvoor bestemde plaatsen staan worden verwijderd.

Festival terrein

Betaling kan via Pin en contant bij de muntenkassa. Op het gehele festivalterrein kan je uitsluiten betalen met munten.

Let op: Munten zijn niet inwisselbaar na afloop voor contanten.

Volop mogelijkheden voor de lekkere trek! Op het festivalterrein zijn meerdere foodtrucks aanwezig. Betaling kan uitsluitend met munten.

Drugs zijn niet toegestaan! Personen die in het bezit zijn van drugs, en/of op het festivalterrein drugs gebruiken zullen van het terrein worden verwijderd.

Niet dat het nodig is met deze weersvoorspellingen maar….

Paraplu’s met scherpe punt zijn niet toegestaan, inklapbare paraplu’s of paraplu’s met stompe punten zijn wel toegestaan. Bij regen is een regenponcho een goed alternatief voor een paraplu.

Het is om veiligheidsredenen niet toegestaan om (klap)stoelen en/of krukjes mee te nemen het terrein op. Een kleedje of plaid om op te zitten mag natuurlijk wel.

Voor de allerkleinste bezoekers hebben we bij de toiletten een speciale verschoningsruimte gecreëerd.

Wellicht wordt het net zo’n warme zondag als afgelopen jaar, smeer je goed in! Op het festival terrein hebben we twee palen staan met GRATIS zonnebrand. Aangeboden door Smeerkees.

Je mag ook een klein flaconnetje met zonnebrand mee nemen.

Wanneer er hoge temperaturen worden verwacht hebben we een gratis watertappunt op het terrein staan.
Flesjes water zijn te verkrijgen bij de bar (tegen inlevering van een consumptiemunt) en daarna kan je deze vullen bij het watertappunt. Deze vind je naast de toiletten.

Goed om te weten: het water bij de toiletten waarmee je je handen wast is geen drinkwater!

Het meenemen van eigen flesjes is NIET toegestaan (m.u.v. tuit/drinkbekers voor kinderen 0-2 jaar)

Minder validen

Mindervaliden/rolstoelers kunnen toegang krijgen (met 1 begeleider) via een speciale entree dichter bij het podium en kunnen zich vooraf aanmelden via de mail voor extra informatie. Natuurlijk kan je ook via de reguliere ingang het terrein op. Er zijn echter geen aparte plaatsen bij het podium. Uiteraard is er natuurlijk wel een toilet voor mindervaliden. Deze bevindt zich in de buurt van het podium daar waar je binnen komt via de speciale entree en bij de toiletgroep op het veld.

Zakelijk

Leuk! We gaan graag kijken hoe we een samenwerking kunnen starten. We komen graag in contact met je/jullie. Vul ons formulier in en we nemen contact met je op.

Vul ons formulier in en we nemen contact met je op om te vertellen over onze sponsormogelijkheden.

Pers

Stuur voor meer info even een mailtje met daarin je aanvraag.