Locatie & Route

Het festivalterrein ligt op ongeveer een klein half uurtje loopafstand van het station. Vanaf het station rijden er bussen die vlakbij het festivalterrein stopt.

TREIN: Uitstappen op station Krommenie-Assendelft. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live. Kijk van tevoren even op de website van de NS voor de actuele dienstregeling

BUS:   Buurtbus 456 vanaf Station Krommenie-Assendelft en uitstappen bij halte Ambachtslaan. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuutjes lopen. Volg de borden Babbels Live en kies de linker ingang “Babbels Live bezoekers”.

AUTO: We adviseren iedereen om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Wil je toch met de auto komen dan adviseren we de auto te parkeren bij station Krommenie/Assendelft op de P&R. Vanaf daar is het ongeveer een klein half uurtje lopen. Volg de borden Babbels Live en parkeer alleen op de daarvoor aangewezen P&R  je auto. Het is niet toegestaan om te parkeren in de woonwijk! Hierop wordt toegezien door onze verkeersregelaars.

FIETS/BROMMER: Om de overlast voor de buurtbewoners zoveel mogelijk te beperken vragen we je om gebruik te maken van de gratis fietsenstalling op het festivalterrein. Volg de borden Babbels Live. Kies de linker ingang “Babbels Live Bezoekers”. Fietsen en/of brommers die niet op de daarvoor bestemde plaatsen staan worden verwijderd.

Locatie:
Omweg (zijstraat van de Dorpsstraat)
1566 HR Assendelft

 

Vrijdag 16 juni 2023 (VrijMiBo Edition)
Terrein open: 15:00 uur
Start programma: 16:00 uur
Einde Festival: 23:30 uur

Zaterdag 17 juni 2023 (Party Edition)
Terrein open: 13:00 uur
Start programma: 14:00 uur
Einde Festival: 23:30 uur